Fornøyde kunder er vår beste referanse!

CityMaid får flest nye kunder ved anbefaling via kundenes venner og familie. Det er vi stolte av! Det tar vi som et tegn på at de oppfatter CityMaid som et seriøst og trygt valg. CityMaid utfører over 70 000 oppdrag i året. Vi foretar kvalitetsikring, har eget kundepleieprogram, og årlig kundeoppfølging.

Våre kunder sier:

Anna Maria Ryste Odden

Anna Maria Ryste Odden

Vi er strålende fornøyd med vasken jentene fra CityMaid har gjort. Her skinner det i hver krok og hadde jeg gått over med hvite hansker hadde de fortsatt vært like hvite etterpå. Alle skapfronter, dusjdører og gulv er perfekt vasket. De kan varmt anbefales videre!

Anna Maria Ryste Odden, Østfold. November 2020

Janna Bergsvik

Janna Bergsvik

Veldig fornøyd både med renholdstjenesten og kommunikasjonen med avdeling Oslo. Vi har fast renhold fra CityMaid hver andre uke og opplever CityMaid som profesjonelle, pålitelige og fleksible. Tilpasningsønsker blir tatt raskt og godt imot. Fast renholdshjelp gjør hverdagen vår mye lettere. Siden CityMaid i tillegg tar med alt av utstyr er det enda en ting mindre å tenke på. Tusen takk!

Janna Bergsvik, Oslo. November 2020

Kathrine Løsnesløkken

Kathrine Løsnesløkken

Det er en gave til meg selv hver gang jeg kommer hjem fra jobb til rent hus. Som alenemor med små barn, er det fantastisk deilig å kunne la husvasken bli tatt så som så i det daglige, når vaskehjelpen tar absolutt alt ned til minste detalj når de kommer. Til og med dorullene får sånne hjørne-bretter som på hotell, putene er satt pent opp og bamsene er dandert på dynene til ungene. Jeg blir helt rørt. Jeg tror nesten faktisk jeg blir en bedre mamma av det her ❤️.

Kathrine Løsnesløkken, Oslo. Oktober 2020

Kristin Rokstad

Kristin Rokstad

Har brukt citymaid i to år for fast vask. De er veldig effektive og hyggelige. Har hatt det samme teamet siden vi startet og de kjenner leiligheten og oss. Dette gir trygghet. Svarer alltid raskt på mail og telefon og ordner opp hvis det er noe. Alltid en drøm å komme hjem fra jobb til nyvasket leilighet!

Kristin Rokstad, Oslo. Mai 2020

Anita Folkvord

Anita Folkvord

Super fornøyd med teamet som vasker hjemme hos oss!
Perfekt utført hver eneste gang👌👍
Tusen takk for god service! 👌👍

Anita Folkvord, Stavanger. Mai 2020

Henriette Hagelien

Henriette

Jeg har brukt CityMaid i flere år for hjemmerengjøring hver 14. dag. Det kunne ikke gjøres bedre. Hyggelige unge damer.

Enkel mulighet for avbestilling og tilleggsytelser som vindusvask og plenklipp.

Henriette Hagelien, Bergen. April 2020

Tine Solberg

Tine Solberg

Veldig fornøyd med fast vask fra CityMaid. Flinke renholdere og forutsigbart med et stort selskap som står bak.

Tine Solberg, Østfold. April 2020

Stein Sandvik

Stein

Jeg har brukt CityMaid i 2 år på landstedet mitt (et hus i 2 etasjer på tils. ca 100m2). Jeg er svært godt fornøyd med arbeidet som har vært utført, renholderne kommer på avtalt tid og gjør et godt og grundig arbeid. 2 ganger per år har vi også avtalt vask av vinduer. Dette blir også meget tilfredsstillende utført. Jeg kan gi CityMaid mine beste anbefalinger. Jeg gir fullt hus på poengskalaen og kan notere 5 stjerner.

Stein Sandvik, Bergen. April 2020

Helene Bustad Johannessen

Helene

Me har hatt CityMaid til månedleg vask i meir enn to år. Dei er samarbeidsvillige og fleksible, og gjer ein god jobb. For oss har det absolutt vore verdt kostnaden.

Tidlegare har me og nytta dei til visnings- og utvask. Grundig arbeid.

Helene Bustad Johannessen, Bergen. April 2020

Mette Gregoriussen

Mette

Jeg har brukt CityMaid både til flyttevask 2 ganger og vask i leiligheter – både 4 roms og 2 roms hver 14. dag. Jeg har alltid vært fornøyd! Glad for å vaske hvitt også.

Mette Gregoriussen, Oslo. Mars 2020