Tusen takk-skilt

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder er vår beste referanse!

CityMaid får flest nye kunder via venner og familie. Det er vi stolte av! Det tar vi som et tegn på at de oppfatter CityMaid som et seriøst og trygt valg. CityMaid utfører over 100 000 oppdrag i året. Vi foretar kvalitetsikring, har eget kundepleieprogram, og årlig kundeoppfølging.

2017

Mars

Knut, Bergen: Jeg har nå brukt dere i et år, og jeg har vært meget fornøyd i hele perioden. Det kommer forskjellige personer, men samtlige er like hyggelige og effektive og etterlater et perfekt resultat!

Januar

Trondhjem Mikrobryggeri: Vi setter stor pris på sericen fra de som vasker hos oss. De er alltid blide og yter det lille ekstra. Vi har hatt problemer med vann på gulv fra oppvaskmaskinen og i dag sto den ene ismaskinen og lakk. Jeg fikk særdeles mye hjelp til å løse problemet i dag, og de har alltid tatt problemer med et smil og en hjelpende hånd.

2016

Desember

Benedicte, Bergen: Ny kunde – vilt begeistret. Har ikke vært så rent her på flere år ! Vil gjerne ha de fast.  

Åse, Bergen: Ville bare si at vi er veldig fornøyd med rengjøringen på onsdag, her har det vært flinke damer som har gjort en god jobb. Håper de kan komme fast til oss, kan du få det til ?

Unni, Trondheim: Jeg var kjempefornøyd med vask i dag. Du må hilse til damene som var her og si at de gjorde en flott jobb.

November

Arne, Sola (91 år): Jeg vil bare sende en velfortjent takk til CityMaidDen polske damen som jobbet i fire timer hos meg i dag gjorde en utmerket jobb. Jeg er mektig imponert over hvordan det nå skinner blankt overalt! Min egen rengjøring, som jeg hittil har utført hver uke uten hjelp av andre, holdt ikke mål i forhold til dette! Tusen takk, og velkommen igjen!  

Juni

Mette Borgen: I forbindelse med salg av vår leilighet i Bergen har vi benyttet oss CityMaid Bergen til både visningsvask og utvask etter flytting. Flott service, kompetente fagfolk som arbeider raskt – og deres service har uten tvil både hjulpet oss med salg av leiligheten og spart oss for mye tid i flytteprosessen. Nye eiere overtar en strøken bolig, hvor flatene skinner. Mange tror at rengjøringstjenester er dyre, men dette ble både rimelig og arbeid av flott kvalitet. Ekstra pluss for tilgjengelighet, svært raske tilbakemeldinger på henvendelser og lettvint inngåelser av avtaler på mail.

Mai

De er forresten utrolig hyggelige og flinke de som pleier å komme til oss. Jeg har hjemmekontor og møter dem av og til. De er veldig dedikert til arbeidsoppgavene sine, så det er ikke mye vi sier til hverandre, men de er så blide og hyggelige at det skinner gjennom likevel.

I dag var første gangen vi hadde besøk av dere. Da jeg skulle velge firma falt valget på dere fordi dere tok kontakt først! Og det er jeg svært glad for i dag!! Da vi kom hjem var det til et fantastisk rent hjem!! Vi er begge svært fornøyde! Margo og Iwona har gjort en superb jobb. Håper det er de vi får fast (neste gang kan de få nøkkel). Vennligst informer de om hvor fornøyde vi er :))

April

Bjørg, Oslo: «Wow, de to gutta som har vært her i to dager, fortjener masse ros. Veldig proffe, hyggelige og ikke minst nøye!!!! Hele huset skinner og det er rent overalt. Tusen takk!! Skal virkelig anbefale dere videre og vi er veldig interessert i tilbud på fast rengjøring hver 14 dag. Ps ved salg av min mors hus nylig ble vi anbefalt et rengjøringsfirma av megler, de gjorde ikke bra nok jobb, vi måtte bl.a vaske gulv etterpå så jeg har noe å sammenligne med!!!» 

Mars

Reidun, Bergen: «Vi lurer på om det er mulig å få samme team (Team 1) til gjøre rent hos oss hver gang. Vi er begge eldre, over 80.. Min mann er tiltagende bevegelseshemmet, og vi er nesten alltid hjemme når teamet kommer. Vi kjenner Team 1, og er glade når det er de som kommer. De kjenner vår situasjon og har innrettet seg etter det. De er begge blide og vennlige, og nøler ikke med å gi min mann en ekstra hånd når han må flytte seg. Vi er også som tidligere sagt svært fornøyd med arbeidet deres. Vi forstår at ferier og sykdom må gi endringet, men håper at det ellers er mulig at de kommer hver gang.» 

Kari: «Er godt fornøyd med info både på mail og telefon. Er også veldig fornøyd med at dere alltid har kommet til avtalt tid, er alltid presis :)»

Februar

Steinar, Oslo: «Min søster har tjensester fra Citymaid. Og er kjempe fornøyd på alle mulige måte. Så mye skryt til dere. Til og med håndduk kunst får de. Hun er en sann ambassadør for dere….så mye at jeg selv vurderer å sjekke ut tjenester fra dere.» 

«Hei Mette-Mari! Jeg hadde egentlig tenkt å sende en mail for 14 dager siden etter forrige vask, for den var utrolig god!! Tror aldri badet har vært så rent før, gulvene var også veldig godt vasket. Mener det stod Team 6 på kortet, kjente ikke igjen navnene fra tidligere. Det var helt suverent!!»