Fornøyde kunder er vår beste referanse!

CityMaid får flest nye kunder ved anbefaling via kundenes venner og familie. Det er vi stolte av! Det tar vi som et tegn på at de oppfatter CityMaid som et seriøst og trygt valg. CityMaid utfører over 60 000 oppdrag i året. Vi foretar kvalitetsikring, har eget kundepleieprogram, og årlig kundeoppfølging.

Nunzia, Stavanger: 

During this year CityMaid has kept an high standard of cleaning, as at beginning. In the most cases, I’m not at home when CityMaid is here, but I never need to tell CityMaid what to do, for example, they change the bedding when it is time to do so. Sometimes they start the washing machine, and always start the dryer program. I often find the interior furniture cleaned and tidied. She even cleans the sofa, every time. My oven is shining as never been! She always tidy up perfectly toys of my kids, putting all things in the right place. Unlike the others, she irons clothes perfectly, in a very short time (she organise her time very well) and she tidies up dresses in their place. Every time, before leaving, she cleans also the laundry room. 

We are very satisfied with CityMaid!

Knut, Bergen: Jeg har nå brukt dere i et år, og jeg har vært meget fornøyd i hele perioden. Det kommer forskjellige personer, men samtlige er like hyggelige og effektive og etterlater et perfekt resultat!

Trondhjem Mikrobryggeri: Vi setter stor pris på sericen fra de som vasker hos oss. De er alltid blide og yter det lille ekstra. Vi har hatt problemer med vann på gulv fra oppvaskmaskinen og i dag sto den ene ismaskinen og lakk. Jeg fikk særdeles mye hjelp til å løse problemet i dag, og de har alltid tatt problemer med et smil og en hjelpende hånd.

Benedicte, Bergen: Ny kunde – vilt begeistret. Har ikke vært så rent her på flere år ! Vil gjerne ha de fast.  

Åse, Bergen: Ville bare si at vi er veldig fornøyd med rengjøringen på onsdag, her har det vært flinke damer som har gjort en god jobb. Håper de kan komme fast til oss, kan du få det til ?

Unni, Trondheim: Jeg var kjempefornøyd med vask i dag. Du må hilse til damene som var her og si at de gjorde en flott jobb.

Arne, Sola: Jeg vil bare sende en velfortjent takk til CityMaidDen polske damen som jobbet i fire timer hos meg i dag gjorde en utmerket jobb. Jeg er mektig imponert over hvordan det nå skinner blankt overalt! Min egen rengjøring, som jeg hittil har utført hver uke uten hjelp av andre, holdt ikke mål i forhold til dette! Tusen takk, og velkommen igjen!  

Mette, Bergen: I forbindelse med salg av vår leilighet i Bergen har vi benyttet oss CityMaid Bergen til både visningsvask og utvask etter flytting. Flott service, kompetente fagfolk som arbeider raskt – og deres service har uten tvil både hjulpet oss med salg av leiligheten og spart oss for mye tid i flytteprosessen. Nye eiere overtar en strøken bolig, hvor flatene skinner. Mange tror at rengjøringstjenester er dyre, men dette ble både rimelig og arbeid av flott kvalitet. Ekstra pluss for tilgjengelighet, svært raske tilbakemeldinger på henvendelser og lettvint inngåelser av avtaler på mail.

Bjørg, Oslo: «Wow, de to gutta som har vært her i to dager, fortjener masse ros. Veldig proffe, hyggelige og ikke minst nøye!!!! Hele huset skinner og det er rent overalt. Tusen takk!! Skal virkelig anbefale dere videre og vi er veldig interessert i tilbud på fast rengjøring hver 14 dag. Ps ved salg av min mors hus nylig ble vi anbefalt et rengjøringsfirma av megler, de gjorde ikke bra nok jobb, vi måtte bl.a vaske gulv etterpå så jeg har noe å sammenligne med!!!» 

Reidun, Bergen: «Vi lurer på om det er mulig å få samme team (Team 1) til gjøre rent hos oss hver gang. Vi er begge eldre, over 80.. Min mann er tiltagende bevegelseshemmet, og vi er nesten alltid hjemme når teamet kommer. Vi kjenner Team 1, og er glade når det er de som kommer. De kjenner vår situasjon og har innrettet seg etter det. De er begge blide og vennlige, og nøler ikke med å gi min mann en ekstra hånd når han må flytte seg. Vi er også som tidligere sagt svært fornøyd med arbeidet deres. Vi forstår at ferier og sykdom må gi endringet, men håper at det ellers er mulig at de kommer hver gang.» 

Kari: «Er godt fornøyd med info både på mail og telefon. Er også veldig fornøyd med at dere alltid har kommet til avtalt tid, er alltid presis :)»

Steinar, Oslo: «Min søster har tjenester fra Citymaid. Og er kjempefornøyd på alle mulige måte. Så mye skryt til dere. Til og med håndklekunst får de. Hun er en sann ambassadør for dere….så mye at jeg selv vurderer å sjekke ut tjenester fra dere.»