Ekspertens beste vindusvasketips

Cheska vasker vindu
(Last Updated On: 21. september 2017)

Er vinduene støvete av pollen samt skitne av fugleskitt og regn etter sommeren? Få de beste vindusvasketips fra Cheska, CityMaids vindusvaskeekspert, her.

Cheskas beste vindusvasketips:

  1. Se an hvor skitne vinduene er. Er det mye støv, pollen og skitt, må du vaske over med en ren klut. Enten tørr eller fuktig – avhengig av type skitt. Bruk mikrofiber.
  2. Bruk nok såpe – men heller ikke for mye – og skum opp. Bruker du for mye såpe blir vinduene grå og du må vaske på nytt. CityMaid bruker Proline oppvasksåpe. Men du kan gjerne bruke Zalo og eventuelt litt salmiakk hvis det er veldig møkkete. Det skal være så mye skum at det henger igjen på vinduet. Da glir nalen bedre og du ser hvor det er vasket.
  3. Blir det mye såpe som henger igjen på nalen, kan du dunke nalen lett mot vinduet et par ganger for å fjerne overskuddet før du drar over vinduet.
  4. Cheska liker å bruke mye vann på vinduer utendørs – da glir nalen bedre og du får vekk pollen og skitt raskere.
  5. Hold gjerne forvaskeren – eller en klut – under nalen når du vasker innendørs. Da hindrer du at det renner så mye vann på karmer og gulv inne.
  6. Dra nalen i en Z-lignende form over vinduet – da slipper du striper.
  7. Tørk over karmer og vinduskanter med en mikrofiberklut beregnet for glass.

Her kan du se teknikken til Cheska live:

Cheska Daubaras (39) er CityMaids vindusvaskeekspert og «filmstjerne». Han har vasket vinduer i 9 år og har utviklet en imponerende teknikk som gjør at vindusvasken går raskt og lekende lett. Du har kanskje fått med deg Superoppusserne på TV3? I 2 sesonger av Superoppusserne har han vært med som en del av CityMaids vasketeam der.

Her har du lenker til andre innlegg med våre vindusvasketips:

Da er det bare å kopiere teknikken og øve seg – så får du snart skinnende og rene vinduer du også.

Ønsker du ikke å gjøre det selv, tar vi gjerne vindusvasken for deg. 😉

Sjekk pris og bestill her >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *