CityMaids vindusvaskestjerne

Cheska og Arunas
(Last Updated On: 28. august 2017)

Møt vaskeekspertene hos CityMaid: Cheska Daubaras (39)

For litt siden fikk jeg gleden av å endelig få en vindusvask fra CityMaid – og grunnen var at jeg skulle filme vår vindusvaskeekspert og «filmstjerne» Cheska Daubaras (39). Du har kanskje fått med deg Superoppusserne på TV3? Cheska har vært med som en del av vårt vasketeam over 2 sesonger.

Cheska og hans kollega Arunas ankommer i CityMaidbilen med alt nødvendig utstyr til en vindusvask. De smiler, presenterer seg og er høflige og hyggelige – et veldig godt førsteinntrykk, selv for en inhabil CityMaidansatt.

De er et tett team som jobber målrettet og effektivt. Kanskje ikke så rart, siden vaskepartneren er hans bror. Cheska vasker først over med forvaskeren og drar over vinduene med nalen. Deretter går hans bror over og tørker i vinduskarmer og hjørner. Det er både fascinerende og imponerende å se på teknikken som er innarbeidet etter mange år hos CityMaid. Det går mye raskere og blir mye renere enn om jeg skulle gjort det selv.

Opprinnelig fra Litauen

Han kommer opprinnelig fra Litauen hvor han er utdannet engelsklærer og hvor han har jobbet som dataingeniør. I Norge har han jobbet som servicemedarbeider i CityMaid i 9 år og trives veldig godt. Han kunne ikke tenke seg å bytte jobb med det første. I dag er han hovedverneombud i CityMaid.

Cheska vasker vindu

Liker flyttevasker best

Flyttevaskjobber er noe Cheska liker best pga mye variasjon i arbeidet. Den morsomste jobben var å være med på Superoppusserne.

Vindusvasken, intervjuet og filmingen er over – og jeg har fått skinnende rene vinduer. Så rene vinduer har jeg ikke hatt på 10 år 😊

Ønsker du også å få vinduene vasket av en av våre eksperter, kan du ta kontakt med oss her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *