Eu-blomst etikett
(Last Updated On: 27. august 2021)

Våre rengjøringsmidler er merket med EU-blomst eller EU Ecolabel. Merket fungerer på samme måte som Svanemerket. Produsentene må dokumentere at produktene tilfredsstiller en rekke strenge helse- og miljøkrav.

EU Ecolabel fremmer Europas overgang til en sirkulær økonomi, hvor materialer holder seg i en sirkel, så nye produkter starter når gamle slutter. Dette får produsenter til å produsere varer som:

  • Fremmer grønn innovasjon og bærekraftig industri
  • Generer mindre avfall og CO2 når de er laget og brukt
  • Bruker energi, vann og råvarer mer klokt
  • Varer lenger og er lettere å reparere
  • Er lettere å resirkulere

For eksempel bruker noen malingstyper nå olje fra alger som et lavkarbonalternativ til tradisjonell petroleumsbasert olje.

Takket være etikettens gjennomsiktige kriterier, kan forbrukere ta ansvarlige valg samtidig som man støtter grønn innovasjon og arbeidsplasser.

 

Til daglig fast renhold hos kunder bruker CityMaid følgende produkter:

Basiclean gulv og interiør er et nøytralt daglig rengjøringsmiddel uten parfyme, til bruk på alle harde flater som tåler vann

Basiclean grovrent er et alkalisk grovrengjøringsmiddel uten parfyme, til bruk på alle harde flater som tåler vann. Benyttes for svært skitne overflater og til fettfjerning på kjøkken.

Abena toalettrens er et svanemerket rengjøringsmiddel for toaletter og urinaler. Gir et hygienisk rent toalett.

Enviro Sanitær er et høykonsentrert miljømerket sanitærmiddel for harde overflater som gulv, vegg, servanter, toaletter og våtrom. Biologisk lett nedbrytbar og gir ingen VOC utslipp og ingen korrosjon. En unik formel som fjerner både kalk, rust, irr samt såpe og hudfett.

Alle produktene er miljømerket med EU-blomst!