Stikkord: , ,

Adecco valgte CityMaid som sin leverandør!

Hanne og Bente
(Last Updated On: 1. august 2016)

hanneogbente-adeccoavtale

Adecco Norge har inngått en to års avtale med CityMaid som sin leverandør av vask av boliger. Som Norges største bemanningsbyrå disponerer Adecco boliger til sine ansatte over hele landet. Avtalen omfatter flyttevask av boliger samt årlig renhold av enkelte boenheter. Vi er stolte over at Adecco har valgt oss som leverandør og håper og tror at vår erfaring opparbeidet gjennom mange år vil komme begge parter til nytte.

CityMaid Hjemmeservice ble etablert i 1987 som Norges første innen hjemmeservice og omsorgstjenester. Forretningsideen er basert på et konsept videreutviklet fra etablert virksomhet i USA og Canada. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av konseptet. CityMaid stiller store krav til kvalitet, både rengjøringsarbeidet og den enkeltes servicemedarbeiders personlige fremferd og serviceinnstilling. Våre rengjøringsmetoder er standardiserte og effektive, og vi benytter til enhver tid skånsomme rengjøringsmidler og moderne og riktig utstyr.

Vi har spesialisert oss på små og mellomstore kontorer, som ønsker å ha det rent, og som ikke er ute etter det billigste tilbudet. Vi vil heller ha tid til å gjøre en skikkelig jobb. Vi skreddersyr et tilbud til ditt kontor, og samtidig kan dine medarbeidere få et godt tilbud på vask hjemme. Da får du et rent kontor, og medarbeiderne dine får mer tid til jobb og familie.

CityMaid Hjemmeservice har for øvrig fornøydhetsgaranti på alle sine tjenester. Dette innebærer at vi innen 48 timer garanterer oppretting av eventuelle mangler ved utført service.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *