Støvsuging av tepper, gulv alle møbler og lister

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Grundig støvtørking av lett tilgjengelige flater (inntil 180 i høyden)

Vask av panelovner og radiatorer

Vask av gulv

Vask av skap/skuffer utvendig

Alle baderomsmøbler (toalett, dusj, badekar) og utvendig skap, samt gulv. Skrubbing av fliser er ikke inkl. og må bestilles separat

En standard hvitevareservice inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse, må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, for at vi skal kunne gjøre den rent.
Vask av øvrige hvitevarer (vaskemaskin, tørketrommel++), kan bestilles ekstra (hva som inngår i hvitvarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser. Vinduer som er koblede er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Normalt tørrmopper vi kun tak og vegger. Vask kan medføre skjolder og taket bør males i etterkant. Ta kontakt dersom du ønsker vask.